Diamantová mikrodermabraze

30.04.2018 18:17

Přístrojové omlazení pleti, které zmírňuje příznaky stárnutí kůže, léčí akné, postakné a drobné jizvy, a pigmentové skvrny způsobené slunečním zářením. Může odstranit rozšířené kožní póry. To vše bez bolesti, anestezie a časové náročnosti.

Mikrodermabraze je jedním z kosmetických zákroků, kterým si můžete naprosto bezbolestně nechat vyhladit,a tím i omladit vaši pleť. Diamantová mikrodermabraze je kombinací velmi jemného mechanického obrušování vrchních vrstev kůže pomocí speciálních sterilních diamantových koncovek různé hrubosti za současného působení vakua, které má detoxikační a liftingový efekt.

Vynikajících výsledků dosáhneme při následném zapracování účinných látek např. ultrazvukem, galvanickou žehličkou apod. Po ošetření se zvyšuje penetrační schopnost pleti, následná aplikace aktivních látek má vynikající účinek.

 

Ošetřením docílíme: 

  • zvýšení cirkulace krve
  • zvýšení cirkulace lymfatického oběhu
  • obnovy tvorby kolagenových a elastinových vláken
  • ošetření přispívá k obnově buněk a jejich funkcí
  • ošetření účinně přispívá k odstranění vad na pleti, redukuje vrásky, vyhlazuje jizvy, zmírňuje projevy akné, zesvětluje pigmentové skvrny, dochází ke zvýšení penetrační schopnosti pleti ( 5 – 10 x ).

 

Zákrok je vhodný pro muže i pro ženy a pro všechny typy pleti. Mikrodermabraze funguje na bázi mechanického peelingu a nahrazuje starší metodu dermabraze.

Broušení pleti se provádí speciálními hlavicemi, které mají na konci hlavice s diamanty různých hrubostí. Povrch obličeje je jemně „zbroušen“ a všechny odumřelé buňky jsou spolu s vrchní částí kůže odsáty. Tím dochází k odstranění kožní bariéry z odumřelých kožních buněk a do pleti se aplikuje kyselina hyaluronová nebo kmenové buňky.

 

Výrazné výsledky jsou viditelné již po prvním ošetření.

Těšíme se na Vás v salonu Yess